logo-trans.gif

  • Zomaar-c1.jpg
  • Zomaar-2.jpg
  • Zomaar-c3.jpg

Persoonlijke, betaalbare sieraden

Mooie sieraden met een bijzondere betekenis. Voor jou persoonlijk, voor degene aan wie je het sieraad geeft of voor wie het sieraad krijgt. Geboorte, bijzondere vriendschap, relatie, herinnering, huwelijk, er zijn tal van redenen om een sieraad te kopen. Of gewoon, omdat het mooi is. 

De sieraden en voorwerpen uit het atelier van goudsmid Theo van Halsema zijn meestal uniek en altijd persoonlijk. Ze worden met liefde vervaardigd. Van goud, zilver of een bijzonder ander materiaal. Of ze ontstaan juist door een combinatie van materialen en technieken.

Bij Atelier Theo van Halsema ga je persoonlijk in gesprek met de ontwerper van het sieraad. Laat je verrassen door zijn kennis en vakmanschap. En een persoonlijk sieraad naar eigen ontwerp hoeft niet duur te zijn. 

Symbool van liefde en waardering

Het geven of ontvangen van een sieraad is iets bijzonders. Meestal betreft het iemand met wie je een vertrouwensband hebt. Dus is het belangrijk dat het sieraad past bij de persoonlijkheid, stijl en uitstraling van de ontvanger. Degene die het sieraad schenkt doet dat op zijn of haar beurt met een bepaalde intentie. Bijvoorbeeld om te vertellen dat je erg veel van iemand houdt of heel veel waardering hebt voor de ontvanger. Daarmee wordt het sieraad het symbool van liefde en waardering. 

Atelier én winkel

Wist je dat Atelier Theo van Halsema behalve werkplaats ook winkelgedeelte heeft? In de vitrines liggen sieraden en objecten die door andere goudsmeden zijn vervaardigd. Theo heeft ze persoonlijk uitgekozen vanwege de verrassende en unieke ontwerpen. Kom langs en bekijk de prachtige sieraden in de etalage. Vaak heel betaalbaar ook. Bovendien kun je direct kiezen en kopen. Handig voor die verjaardag waar je morgen al een cadeautje voor nodig hebt. Of voor wie op zoek is naar een speciaal geschenk voor moederdag of vaderdag, Valentijnsdag, sinterklaas of kerst, en ga zo maar door.

De goudsmid is de ambachtskunstenaar die uw idee in een uniek geschenk vertaalt

Veel van de sieraden van goudsmid Theo van Halsema zijn opdrachten, speciaal gemaakt naar de wens van de klant. Als aandenken, jubileumgeschenk of als relatiegeschenk. Sieraden en voorwerpen worden dan in overleg geschetst en vervolgens vervaardigd in het gewenste materiaal. Zo kan bijvoorbeeld ook een bedrijfslogo in goud en/of zilver worden gemaakt, bijvoorbeeld in de vorm van een reversspeld, broche of bureau object. 

Behalve het vormgeven en ontwerpen van gouden en zilveren sieraden kunnen kapotte sieraden en/of voorwerpen uit edelmetaal gerepareerd of veranderd worden tot een nieuw object of sieraad. 

Tips voor onderhoud van uw sieraden

Graveren

Uiteraard kunt u bij de goudsmid namen en teksten laten graveren in sieraden en voorwerpen. Bijvoorbeeld de naam van het kind in de geboortelepel of rammelaar. Of de datum en titel van een jubileum. Graveren van sieraden, zowel met de hand als machinaal, gebeurt in eigen atelier en soms wordt een specialist hiervoor ingeschakeld. Letters en cijfers kunnen in diverse stijlen worden gegraveerd in een sieraad of voorwerp. Denk aan bedrijfsnaam, initialen, monogrammen en wapens, etc.

Aan het meesterteken herken je de meestergoudsmid

Elk ontwerp is voorzien van het meesterteken van goudsmid Theo van Halsema, dat geregistreerd staat bij de Waarborg Holland. Het is een teken dat alleen aan meestergoudsmeden wordt verstrekt.