logo-trans.gif

  • Rouw-c1.jpg
  • Rouw-c2.jpg

Rouwsieraad, een eeuwig verbond

In een sieraad kunt u de verbondenheid met een kind, geliefde, vader of moeder symboliseren en vereeuwigen. Goudsmid Theo van Halsema kan u daarbij helpen met een persoonlijk ontwerp, dat de overledene in herinnering houdt. 

As verwerkt in sieraad

In een sieraad kan as van een dierbare overledene worden verwerkt. Eenmaal verwerkt zit het veilig en krachtig verscholen in een uniek sieraad. Uiteenlopende sieraden en objecten zijn hiervoor geschikt. Denkt u aan een druppelvormige hanger of een medaillon. Maar ook manchetknopen, een dasspeld, ring, broche of armband zijn geschikt om as in te verwerken.

 

Sieraden van overledene

De trouwringen of andere sieraden van dierbaren die zijn overleden. Ze liggen misschien in een mooi doosje in de kast omdat u ze niet kwijt wilt. Wat kunt u daar nog meer mee? Praat eens met goudsmid Theo van Halsema hoe u ze kunt omzetten in een nieuw sieraad als tastbare herinnering aan wie u liefhad. In overleg verandert de goudsmid deze sieraden met zorg. Bijvoorbeeld door de inscriptie in de trouwring terug te laten komen in het nieuwe sieraad. Uiteraard bent u degene die vertelt wat voor u belangrijk is en zorgt de goudsmid dat dit terugkomt in het ontwerp. 

Ook als u een heel eigen ontwerp in gedachten heeft, kunnen we dit in overleg voor u maken. Maak daarvoor vrijblijvend een afspraak met goud- en zilversmid Theo van Halsema.

Graag maak ik een afspraak